Notícies

La reproducció assistida a Catalunya Radio: TENIR FILLS

La reproducció assistida al programa TENIR FILLS de Catalunya Ràdio del 17/07/2012

http://www.catradio.cat/audio/653250/Tenir-fills

 

Anna Gimeno a la Fira del Llibre

firadelllibreFIRADELLLIBRE.COM

Martes 01 Mayo 2012, 12:00 - 20:00

El desig de ser mare (Pòrtic Edicions)

El desig no satisfet d’un fill pot convertir-se en la causa d’una crisi vital i fins i tot, si no s’afronta bé, d’una espiral obsessiva. Pel que fa als tractaments, poden obrir-nos un camí il·lusionador però també ens poden submergir en un procés incert, complex i llarg. Quan una dona no aconsegueix quedar-se embarassada, s’obren una infinitat de preguntes. Ara mateix, si busquem reproducció assistida o infertilitat a Internet, trobarem més d’un milió d’entrades i tota mena de fòrums... però amb uns continguts que no sempre són fiables. Calia un llibre que recollís tota la informació, acreditada pels millors especialistes, l’ordenés i la posés al servei de les persones afectades. Anna Gimeno —mare després d’una fecundació in vitro— fa un recorregut per un procés de reproducció assistida i n’aborda els aspectes mèdics, psicològics, legals, econòmics i socials d’una manera exhaustiva, clara, pròxima i rigorosa.

Localización : caseta 76-77- Llibreria Primado

Llibrería La Costera de Xàtiva presenta el llibre “El desig de ser mare”

portalxativa

PORTAL DE XÀTIVA

El proper divendres 27 a les 20:00 hores

El proper divendres,  es presentarà a la Llibreria La Costera de Xàtiva, el llibre ““EL DESIG DE SER MARE”,  de l’autora Anna Gimeno.

Llegeix més...

Os presentamos un libro muy interesante:"EL DESEO DE SER MADRE"

dulcebebe

DULCE BEBÉ (nuestropequeyomundo.blogspot.com.es)

Hace unos días "descubrimos" un nuevo libro que estamos seguros, a much@s de vosotr@s le resultará de gran interés. Esta semana os hablamos de "El Deseo de Ser Madre", el nuevo libro de la periodista valenciana Anna Gimeno, que sin duda viene a ocupar un vacio muy importante en el mundo editorial sobre los tratamientos de reproducción asistida.

Dada la novedad de la publicación y lo interesante del tema, pudimos hablar con su autora que con todo tipo de facilidades y género de detalles nos contó muchas más cosas y detalles sobre : "EL DESEO DE SER MADRE"/"EL DESIG DE SER MARE"

Llegeix més...

Lambda y sus coloquios

logo diariocriticocvDIARIO CRÍTICO DE LA COMUNIDAD VALENCIANA

El colectivo celebra sus 25 años con concentraciones, coloquios, fiestas y una besada por la visibilidad lésbica.

El Col·lectiu Lambda de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (Lambda) celebrará sus 25 años con una repleta agenda que se extenderá durante 25 días, desde mañana y hasta el 19 de mayo. Entre otros actos, se incluyen concentraciones, coloquios, mesas redondas, fiestas y una "besada por la visibilidad lésbica". Asimismo, Lambda ha organizadopresentaciones de libros, como 'Quiero ser hetero' de Felipe Giner o 'El desig de ser mare' de Anna Gimeno; una sentada por la visibilidad lésbica y un partido de fútbol con el equipo femenino Heidis, entre otros, según ha informado el colectivo en un comunicado.

Llegeix més...

Carmen Amoraga recomana 'El Desig de Ser Mare' a Valencia CITY

CarmenAmoraga-03Recomendaciones

Carmen Amoraga

Lo peor de la maternidad, especialmente si es una maternidad primeriza, es el desconcierto. No es la primera vez que lo digo ni que lo escribo, pero sé con certeza que tampoco será la última. El no saber, el creer que te has equivocado, el sentir la inseguridad como parte de tu vida, el convencimiento íntimo y profundo de que eres la única persona en el mundo que está pasando por un acontecimiento aparentemente feliz con sentimientos encontrados. No es verdad. Tampoco es la primera vez que digo esto,  tampoco será la última. Por eso no me canso de leer, ni de recomendar, libros que hablan de este momento, el maternal, sin tapujos y sin ñoñerías.

Llegeix més...

Presentació del llibre "El desig de ser mare" d'Anna Gimeno a lambda

432000 10150601133588131 37019503130 9311366 508900 nL'Espai de Famílies i el Grup de Lesbianes et conviden a aquesta presentació emmarcada en les activitats organitzades pel Dia de la Visibilitat Lèsbica.

Actualment un 2% dels bebès nascuts a Europa són concebuts mitjançant tècniques de reproducció assistida, doncs són moltes les parelles que se sotmeten a tractaments d'aquest tipus malgrat desconèixer tot o quasi tot respecte al procés. Anna Gimeno ens ofereix un seriós i rigorós estudi sobre els passos a seguir, els tipus de tractament, els possibles resultats i altres consideracions a tenir en compte quan es decideix emprendre aquest viatge.

Llegeix més...